VISIT A SHOW

Sharing is caring!

In het kort:

  • Houd je van entertainment?
  • Een avond naar de Chippendales is vurig en opwindend! Vanaf €40,-
  • Kies de Pandora Dinnershow voor een combinatie van eten en plezier! Vanaf €78,-
  • Zijn jullie echte fashionasta’s? Bezoek een modeshow! Misschien zelfs wel in het buitenland.
  • Hiernaast zijn nog een tal van andere mogelijkheden voor een leuk avondje uit.

Weet je nog niet wat voor vrijgezellenfeest je wilt gaan organiseren? En houden jullie van entertainment met een vrouwelijk tintje? Wij hebben een paar leuke shows speciaal voor jou op een rijtje gezet!

Chippendales

Vurig en opwindend! Dit willen we toch juist hebben op een vrijgezellenfeest? Een avond naar de Chippendales is een avondvullend programma wat jullie nooit meer zullen vergeten. De nadruk van de show ligt vooral op entertainment, plezier en smaakvolle presentaties van mannelijke schoonheid.

Tip: als je uitgekozen wilt worden om op het podium te komen, zorg er dan voor dat je aan de zijkant van de zaal zit met jullie tickets. En daarnaast moet je natuurlijk opvallen!

Het word hoe dan ook de perfecte girls night out waar jullie nog lang van kunnen nagenieten. De tickets zijn verkrijgbaar vanaf €40,-. Dit verschilt natuurlijk wel qua locatie van de show en zitplaatsen.

Dinnershow

Houden jullie niet zo van een opwindende show, maar vinden jullie het wel leuk om een andere show bij te wonen? Dan is een dinnershow misschien wel iets voor jullie. Een bezoek aan een dinnershow is de complete avond uit voor een leuk vrijgezellenfeest.

Wat is nou bekender dan de Pandora Dinnershow? Een heerlijk 3- of 4-gangendiner, onbeperkte drankjes, gecombineerd met een voorstelling helemaal gericht op Vegas en een spetterende afterparty, waar diner en dans elkaar afwisselen. Beter kan toch niet? Beleef het ultieme partygevoel! Tickets voor de Pandora Dinnershow zijn verkrijgbaar vanaf € 78,-.

Modeshow

Je zult wel denken. Een modeshow bijwonen is toch meer voor insiders. Voor de modejournalisten, bloggers en BN’ers… Nou, niet allemaal!

Veel vrouwen dromen ervan om eens in hun leven een super vette modeshow bij te mogen wonen. En hoe leuk is het om deze droom te gaan verwezenlijken op jullie bachelorette party? Dit hoeft natuurlijk niet perse in Nederland te zijn. Maak er een uitstapje van en ga naar bijvoorbeeld Parijs of Milaan!

Overige shows

Naast bovengenoemde shows heb je natuurlijk een tal van andere mogelijkheden. Als jullie lekker willen lachen, ga dan bijvoorbeeld naar een cabaretvoorstelling. Of is de bruid helemaal fan van een zanger of zangeres? Misschien is het dan wel mogelijk om naar een concert te gaan! Daarnaast vallen musicals ook altijd goed in de smaak.

Voor meer inspiratie voor het perfecte vrijgezellenfeest, lees dan onze andere blogs! Heb jij zelf tips voor ons? Laat hieronder dan een bericht achter. Wij staan altijd open voor leuke nieuwe ideeën.

0
0,0 rating
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Like and share it!

Geef een reactie