TAPAS

Sharing is caring!

In het kort:

  • Gerechten uit de Spaanse keuken en oneindig veel keuzes.
  • Thuis of buitenhuis? Waar gaat jullie voorkeur naar uit?
  • Tapas in combinatie met een rondvaart bij Tapas Sailway Utrecht.
  • Tapas Night: een eigen kok, eigen bediening en een dj-booth.
  • Of ‘t zusje, één van de beste en bekendste tapasrestaurants.

Zijn jij en je vriendinnen gek op de Spaanse keuken? Dan zijn jullie vast ook gek op tapas. Niets is dan leuker dan op het vrijgezellenfeest van jullie beste vriendin genieten van de lekkerste tapas onder het genot van de lekkerste Spaanse wijnen. De mogelijkheden bij het eten van tapas zijn oneindig. Jullie kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om enkel tapas te gaan eten maar een ander leuk idee is misschien om een workshop tapas maken te volgen en de hapjes zelf te verzorgen.

Hieronder vind je een aantal ideeën en doe je de leukste inspiratie op. 

Tapas at home

Vinden jullie het leuker om met al je vriendinnen in jullie eigen keuken te staan of hebben jullie om uit eten te gaan? Tapas kan je ook prima thuis maken. Op het internet zijn talloze recepten te vinden van overheerlijke tapas. Onder het genot van een heerlijk glaasje wijn en een paar lekkere hapjes hoef je niet perse het huis uit om de perfecte bachelorette party te organiseren. 

Tapas Sailway

Altijd al eens op een bijzondere manier door de Utrechtse grachten willen varen? Dit is jullie kans! Tijdens een rondvaart vaar je over de grachten van het prachtige Utrecht onder het genot van overheerlijke zelfgemaakte hapjes. 

Die hapjes maken jullie niet op de boot, maar maken jullie van tevoren in een prachtige warfkelder aan de grachten, zodat jullie lekker kunnen genieten van het uitzicht wanneer jullie varen op de mooie grachten van Utrecht.

Tapas night (door heel Nederland)

Een avond vol genieten van de heerlijkste wijnen, de lekkerste hapjes en onder tussen een lekker dansje doen? Geniet dan van een avondje Tapas Night. Met behulp van een persoonlijke kok, bereiden jullie de tapas gewoon zelf! Bij Tapas night is er niet alleen een persoonlijke kok, er is ook bediening en er kan gebruik worden gemaakt van een dj-boot.

Schenk die sangria maar in, want dit wordt een fantastische bachelorette party met heerlijke hapjes en de gekste dansjes. 

’t Zusje (verschillende locaties in Nederland)

Gek op tapas, maar geen zin om zelf in de keuken te staan of een workshop te volgen? Geen probleem! Er zijn namelijk talloze restaurants waar je heerlijke tapas kunt eten. 

Een voorbeeld is ’t zusje gevestigd op verschillende locaties in Nederland. Bij dit restaurant bestel je in verschillende rondes verschillende soorten hapjes. Onder het genot van een heerlijke wijn wordt het vol genieten voor jou en je vriendinnen tijdens de lekkerste tapas van Nederland. 

0
0,0 rating
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Like and share it!

Geef een reactie