SUSHI, ALWAYS A GOOD IDEA

Sharing is caring!

In het kort:

  • De lekkerste sushirestaurants op een rijtje
  • Voor ieder wat wils
  • Gek op cocktails? Ga naar de Geisha Lounge
  • Bij Nooche vind je de gehele Aziatische keuken
  • Mochi serveert zelfs frikandel speciaal
  • All you can eat bij Yume

Sushi een gerecht met enorm veel variatie en een gerecht waar je tegenwoordig (bijna) iedere vrouw voor kan wakker maken. Wanneer het voor jouw en je vriendinnen weer tijd is voor het maandelijkse vriendinnenuitje, is een sushidate eigenlijk altijd een goed idee. Dus waarom geen sushi-date voor dat vrijgezellenfeest van je (beste) vriendin. 

Speciaal voor jullie hebben wij de leukste en lekkerste sushirestaurants op een rijtje gezet, zodat jij en je vriendinnen kunnen genieten van overheerlijke sushi tijdens een geweldig vrijgezellenfeest. 

Geisha Lounge – Breda / Tilburg

Zijn jij en je vriendinnen naast sushi ook nog een gek op cocktails? Dan is geishalounge een uitstekende keuze.  Naast sushi heeft het restaurants ook heerlijke cocktails te bieden. De cocktails zijn uiteraard gebaseerd op het oosten.  Verder biedt Geisha ook “creatieve” sushi aan en hebben ze een ruimschoots assortiment aan warme gerechten en grill specialiteiten. Is je ideale vrijgezellenfeest de perfecte combi tussen het proeven van cocktails en het genieten van sushi? Bij Geisha lounge geniet van het perfecte vrijgezellenfeest voor jou en de bachelorette.

Nooche – Amsterdam

Niet alleen gek op sushi maar op heel de Japanse keuken? Dan is restaurant Nooche in Amsterdam echt iets voor jouw en je vriendinnen.  Nooche is een restaurant wat de hele Aziatische keuken vertegenwoordigd. Ze hebben er niet alleen maar sushi maar ook overheerlijke noodles, salades en verschillende soepen. Kortom een restaurant waar je je buik maar vol kunt eten en heerlijk kunt genieten van de (hele) Japanse keuken. 

Mochi – Den-Haag

Gek op een frikandel speciaal maar toe aan een variatie? Proef dan de frikandel speciaal bij het sushirestaurant van Den Haag en omstreken Mochi. Nu hoor ik je denken: “Huh een frikandel speciaal? We gaan toch Japans eten?” Dat klopt, deze frikandel speciaal is gemaakt van ingrediënten en kruiden uit de Aziatische keuken. Naast de frikandel speciaal heeft Mochi nog vele andere lekkere gerechtjes. Verder staat Mochi in Den Haag ook bekend om haar heerlijke sushi.

Yume – Assen

In de Riebeeckstraat in Assen is het all you can eat-restaurant Yume te vinden. Wanneer je Yume zou vertalen naar het Nederlands, zou je erachter komen dat Yume droom betekend. En die droom ga je zeker beleven bij dit restaurant. Do we need to say more? I do not think so. Oh ja, trouwens het restaurant telt meer dan 100 overheerlijke verschillende gerechtjes.   Je bent dus niet zomaar even uitgegeten bij dit restaurant en er is dus keuze voor iedereen.

 

0
0,0 rating
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Benieuwd naar de andere blogs? Klik hieronder door!

Like and share it!

Geef een reactie