LANG LEVEN DE LOL

Sharing is caring!

In het kort:

  • Lekker met de meiden onder elkaar, net als vroeger
  • Weekendje of midweekje weg
  • Kies voor het penthouse is Vlissingen voor extra luxe
  • Voor veel ruimte is het landhuis in Gastel zeer geschikt
  • Liever midden in de stad Amsterdam?
  • of lekker uitwaaien in het vakantiehuis in Texel

Filmavonden, spelletjesmiddagen, heerlijke dagjes weg en natuurlijk niet te vergeten de urenlange gesprekken over van alles en nog wat. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is het ideale vrijgezellenfeest voor jouw vriendin misschien wel een lekker weekendje of midweekje weg. Lekker met de meiden onder elkaar, net als vroeger. Omdat het aantal accommodaties in Nederland en omgeving tegenwoordig ontelbaar is, hebben we de leukste onderkomen voor een weekendje weg en de perfecte vrijgezellenparty voor jou en jouw vriendin op een rijtje gezet.

Penthouse Vlissingen

Jij en je vriendinnen echte luxepoezen? Dan is dit penthouse in Vlissingen echt een aanrader voor jouw en je vriendinnen! Het penthouse bevindt zich op de bovenste etage van het mooie vijfsterren strandappartementen-complex “De Gulden Stroom” in Vlissingen. Vanuit het appartement zit je op 100 meter afstand van het strand van Vlissingen en heb je fantastisch uitzicht over onder andere de Westerschelde. Voor de rest heeft het penthouse  een heerlijk dakterras. Maar het huisje zit ook vlak bij allerlei heerlijke restaurantjes en leuke winkeltjes. Alles is dus binnen handbereik, om heerlijk te ontspannen en te genieten.

Landhuis, Gastel

Een ruime keuken, verschillende badkamers, een enorme tuin en een heerlijk buiten zwembad. Klinkt dat jullie als muziek in de oren? Het landhuis in het Brabanste Gastel is dan de ideale bestemming voor jullie. 

Vanuit de villa ben je snel in gezellige plaatsen als Eindhoven en Valkenswaard. Ook zijn nabij de villa heerlijke wandel en fietsroutes te vinden. Een heerlijke locatie voor als je de perfecte combinatie zoekt tussen de stad en de ultieme rust. 

Luxe appartement, Amsterdam

Maken jij en je vriendinnen liever de hoofdstad onveilig? Dan is het resort de Poort van Amsterdam echt wat voor jullie. Voor 10 personen heb je een zeer luxeappartement met 3 badkamers en een sauna. Op het resort zelf zijn verschillende faciliteiten zoals onder andere een restaurant en een binnen zwembad waar jullie heerlijk kunnen ontspannen. Het resort bevindt zich op 14 kilometer van Amsterdam dus met een 20 minuten zitten jullie in hartje Amsterdam.

Vakantiehuis, Texel

Heerlijk naar een van de waddeneilanden? Op het Waddeneiland Texel staat een heerlijk vakantiehuis met 3 badkamers en verschillende wellness faciliteiten. Het vakantiehuis bevindt zich op 400 meter afstand van het centrum van Cocksdorp waar je heerlijke terrasjes en leuke winkeltjes kan vinden.  Verder zit je natuurlijk dicht bij het prachtige brede strand van Texel. Kortom voldoende faciliteiten voor een heerlijk vrijgezellen weekendje weg. 

Tijdens jullie heerlijke weekend weg, de perfecte bucketlist opstellen? Kijk snel in onze shop voor de leukste boeken om de perfecte bucketlist op te stellen.

0
0,0 rating
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Benieuwd naar de andere blogs? Klik hieronder door!

Like and share it!

Geef een reactie