ESCAPE ROOM

Sharing is caring!

In het kort:

  • Voor een spannend en actief vrijgezellenfeest.
  • Gericht op teamwork.
  • Voer complexe opdrachten uit en ontsnap binnen 60 minuten uit een ruimte waarin jullie zijn opgesloten.
  • Iedere escaperoom is anders.
  • Ongeveer €20,- per persoon.

Nu gaat het eindelijk gebeuren: je beste vriendin gaat trouwen en er moet nog een knallend vrijgezellenfeest gevierd worden. Je wilt alleen niet aankomen met dezelfde grappen en activiteiten die standaard zijn geworden, dus je wilt je verdiepen in een ander soort vrijgezellenfeest. Als jullie lekker actief bezig willen zijn en jullie houden van activiteiten gericht op teamwork, dan hebben wij het perfecte idee voor jullie… Een bachelorette party in een escaperoom.

Als jij, als organisator, nou een toffe activiteit wilt regelen, lees dan hieronder alle mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest in een escaperoom.

Organiseren van een vrijgezellenfeest

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is niet altijd makkelijk. Je bent met een groep waarvan sommigen elkaar niet kennen, waardoor de situatie niet altijd helemaal ontspannen is. Tijdens een escaperoom heb je hier geen last van, want je hoeft helemaal niet te luisteren naar andermans levensverhalen, maar jullie gaan meteen over tot actie. 

Wat houdt een escaperoom in?

Samen met alle vriendinnen, nichten, zussen, (schoon)moeders en oma’s van de bruid wordt je opgesloten in een ruimte en krijg je ongeveer 60 minuten de tijd om uit deze ruimte te ontsnappen. Terwijl de adrenaline door je lijf giert, voer je complexe opdrachten uit. 

Degene die elkaar van te voren nog niet kende, leren elkaar nu kennen op een hele andere manier. Het ijs is in ieder geval gebroken en je wordt als groep een heel stuk hechter. Want vanaf nu zijn jullie onverslaanbaar!

Iedere locatie heeft weer een ander thema, wat het dus ook zo leuk maakt. Denk aan thema’s over een bom, een bunker, een casino, een ziekenhuis, een fabriek, een kluis en Halloween. Je kunt het thema kiezen die het beste bij jullie past of bij de gelegenheid. 

Van begin tot eind zijn jullie ongeveer 1,5 uur bezig en kost het ongeveer € 20,00 per persoon. Tip: het leukste is natuurlijk als jullie na de escaperoom nog wat kunnen gaan doen. Ga daarom naar een leuke stad om de escaperoom te doen, waar je daarna nog lekker wat kan eten, drinken of een volgende activiteit kan plannen. 

Geschikt voor iedereen

Een escaperoom is geschikt voor iedereen en ook iedereen komt zeker aan bod, van beste vriendin tot schoonmoeder. Gegarandeerd dat iedereen van jullie groep het mega naar hun zin gaan hebben. 

De escaperooms zijn over het algemeen geschikt voor groepen van ongeveer 10 personen. Zijn jullie nou met meer dan 10 personen dan hebben we nog een andere leuke tip voor jullie, namelijk: de battle escape rooms. Hier worden jullie in 2 groepen verdeeld en in 2 identieke kamers gaan strijden voor de winst. 

Dus of je nou een vrijgezellenfeest in een grote stad wilt vieren of in een plaats dichtbij. Een escaperoom is zeker geschikt voor het gaafste vrijgezellenfeest van het jaar!

0
0,0 rating
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Like and share it!

Geef een reactie