EIGEN BUCKETLIST OPSTELLEN

Sharing is caring!

In het kort:

  • Wat wil jij zeker nog gedaan hebben voor je dood gaat?
  • Wij geven jou een aantal toffe voorbeeld activiteiten
  • Geef jouw bucketlist een gave look
  • Of kies ervoor om jouw bucketlist op een APP te zetten
  • Bij onze ‘shop’ kan je bucketlist boekjes bestellen!

Veel vrouwen hebben een tal van activiteiten die ze ooit nog wel eens zouden willen doen, maar meestal komt het er niet van. Het blijft dan bij een droom. Willen jullie echt een originele bachelorette party? Wat zeggen jullie ervan om een gezellige workshop te organiseren waarbij jullie je eigen bucketlist gaan samenstellen?

Wat is een bucketlist?

Een bucketlist is een lijst met activiteiten die iemand nog gedaan wil hebben voordat hij/zij dood gaat. Om inspiratie op te doen voor kan je op Google heel veel voorbeelden vinden. Maar misschien heb je zelf al wel een aantal toffe ideeën. Ga vooral ‘out of the box’ denken, dus denk groots. Je moet jezelf uitdagen.

Wanneer jij stap voor stap jouw lijstje afgaat en de activiteiten op jouw bucketlist gerealiseerd hebt, zul jij je veel zelfverzekerder en vrijer voelen. Want wat een kick gaat het je geven als je bijvoorbeeld jouw grootste angst overwint?

Een paar leuke voorbeelden van ons

Wat het team van Your Bachelorette Party altijd nog een keer zou willen doen is; een ballonvaart maken, een wereldreis maken, de marathon lopen, leren duiken, parachute springen, leren dansen, een berg beklimmen, meedoen aan een zangwedstrijd, het Noorderlicht in IJsland zien, op safari gaan in Afrika en een groot concert bezoeken. Dit zijn al een aantal leuke voorbeelden waarin je jezelf ook wel kan herkennen.

Naast bovengenoemde activiteiten kun je ook gek denken, bijvoorbeeld; in de regen dansen, een voedselgevecht houden, op blind date gaan, een brief aan jezelf schrijven en deze openen over 5 jaar of in je bikini in de sneeuw duiken.

Creatieve touch

Wanneer jullie een bucketlist hebben opgesteld, kunnen jullie hier ook een creatieve touch aan geven. Kies er bijvoorbeeld voor om een bucketlist op een groot krijtbord te maken of maak een mooi boekje.

Jouw eigen bucketlist app

Je hebt talloze apps die je kan downloaden op jouw telefoon, waarmee jij jouw eigen bucketlist op kan stellen. Het voordeel hiervan is dat je altijd je bucketlist bij de hand hebt. Je hoeft niet een hele lijst of een heel boekje mee te dragen. Een app is een goed alternatief voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.  

Cadeau tip

Vinden jullie een bucketlist maken een super leuk idee, maar willen jullie dit niet gaan doen op het vrijgezellenfeest? Dan hebben wij nog een leuke tip! Bij onze ‘shop’ kan je bucketlist boekjes bestellen. Welke boekjes wij verkopen zijn ‘het Bucketlist boek voor koppels’, ‘het Bucketlist boek, 500 dingen die je gedaan moet hebben’ en ‘het Bucketlist boek voor op reis’. Het is ook meteen een heel leuk en origineel cadeau voor de bride to be!

Vind de leukste bucketlistboeken in onze shop

0
0,0 rating
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Benieuwd naar de andere blogs? Klik hieronder door!

Like and share it!

Geef een reactie