DRESS FOR IT

Sharing is caring!

In het kort:

  • Kies jullie perfecte jurk
  • Begin met een eigen moodboard maken
  • Naar welke winkels willen jullie toe?
  • Tijd om te shoppen
  • Vergeet geen pauze te houden!

Hoe leuk is het om met een aantal meiden jurken uit te gaan kiezen voor de grote dag van de bruid. Misschien moeten de bruidsmeiden nog jurken uitzoeken of willen jullie allemaal op elkaar afgestemd zijn. Maar het is ook erg lastig, omdat iedereen andere voorkeuren heeft. De één straalt in een blauwe jurk en de ander heeft liever zachtroze. Met deze tips wordt het shoppen van bruidsmeiden jurken een stuk makkelijker!

Moodboard

Maak allemaal een moodboard met ideeën, kleuren en voorbeelden die het best bij de bruid en bij jezelf passen. Ook de bruid zelf maakt een moodboard. Hierna kan alles vergeleken worden en worden ideeën uitgewisseld.

Tip! op Pinterest kan je een Pinterest-bord aanmaken, waarbij iedereen toegang kan krijgen. Zo kan iedereen ideeën pinnen die zij leuk vinden en daar kan de bruid inspiratie uit opdoen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de bruid al een specifiek beeld in gedachte heeft. Wel kan de bruid een moodboard van te voren maken die zij kan laten zien aan de meiden, zodat ze weten waar de bruid zich op focust.

Shop-plan

Maak een plan welke winkels jullie sowieso willen bezoeken. Zo voorkom je doelloos rondlopen in de hoop een goede winkel te vinden. Doe dus goed research! Welke stad en welke winkels zijn voor jullie het leukst? Wanneer jullie de specifieke winkels gehad hebben, kunnen jullie altijd nog andere winkeltjes binnen lopen die er leuk uitzien.

De dag van het shoppen

Als jullie ervoor kiezen om jurken uit te zoeken tijdens de vrijgezellen dag, zorg er dan voor dat alle bruidsmeiden aanwezig kunnen zijn. Iedereen vindt het fijn om haar mening verteld te hebben en iedereen wilt graag mee beslissen.

Verwacht niet dat één jurk bij alle bruidsmeiden mooi staat. Ieder lichaam is anders en daar past weer een ander model beter bij. Wanneer het te lastig is om één jurk te vinden die alle meiden mooi staat, kan er ook nog gekozen worden voor verschillende modellen, maar wel allemaal in eenzelfde kleur. Dan blijft het toch nog een mooi geheel.

Tijd voor pauze

Plan tijdens het shoppen een koffie- en theepauze in. We weten allemaal dat shoppen erg vermoeiend kan zijn. Even gezellig kletsen maakt het ook een stuk leuker. Zo kunnen jullie ook nog even alles laten bezinken en goed nadenken voordat jullie de definitieve keuze maken.

Jullie hoeven er natuurlijk niet voor te kiezen om specifiek bruidsmeiden jurken uit te kiezen. Misschien wilt de bruid dit helemaal niet. Dan kunnen jullie wel gewoon gaan shoppen voor jurken, misschien voor de bruiloft of gewoon voor de leuk. Wie zegt er nou nee tegen een nieuwe jurk, toch?

0
0,0 rating
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Benieuwd naar de andere blogs? Klik hieronder door!

Like and share it!

Geef een reactie