CURSUS FLIRTEN

Sharing is caring!

In het kort:

  • Kies voor een grappige workshop.
  • Leer alle ins en outs over flirten.
  • Tijdens een workshop bij Flirt Management leer je flirten door leuke oefeningen te doen.
  • Ervaring is niet nodig.
  • Een workshop kan je overal in Nederland volgen

Jij en je vriendinnen echte flirts? Saaie openingszinnen en het lopen van blauwtjes zijn verledentijd.  Tijdens de workshop flirten leren jullie alle ins en outs als het om flirten gaat. Voor dat jullie vriendin gaat trouwen, is er dus nog een laatste kans om er flink op los te flirten. Er zijn verschillende workshops op verschillende locaties, die je alles leren als het gaat om het versieren van mannen.

Flirt management (overal in Nederland en BelgiĆ«)  

Deze workshop is echt hilarisch en totaal niet ordinair of flauw bedoeld. Tijdens de workshop bij flirtmanagement leer je flirten middels veel leuke oefeningen en veel plezier. Veel ervaring is niet nodig, omdat de cursus erg laagdrempelig is. Er wordt rekening gehouden met de uniekheid van de groep en eventuele specifieke wensen.

Workshop flirten (Breda)

De workshop is grappig, maar tergelijke tijd ontzettend handig. Je leert namelijk in een relatief korte tijd hoe jij je beste beentje voorzet en die leuke gozer makkelijk verleidt. 

Tijdens deze workshop ontdek je dat flirten meer is dan er alleen goed uitzien en het hebben van de zogenaamde perfecte openingszin. Doormiddel van leuke, interactieve oefeningen leer je dat flirten eigenlijk gewoon een kwestie is van timing, souplesse en techniek. 

Flirtworkshop (Amsterdam)

Jullie vrijgezelle is het misschien wel helemaal kwijt. Kan ze nog wel flirten, wat zou je ook moeilijk doen? Ze heeft tenslotte een relatie. Tijd om te testen hoe het zit met haar skills als het gaat om flirten tijdens de leukste workshop voor je vrijgezellenfeest! Doormiddel van een pittige maar vooral grappige zelfkennis quiz, leuke weetjes en flirty rollenspellen leer je alle ins en outs over flirten. 

Ook word je tijdens deze workshop weer even bewust gemaakt dat flirten erg gezond voor je is. Het heeft invloed op onder andere zelfvertrouwen, humeur en uitstraling. Een ding is zeker, flirten maakt je gelukkig dus jullie zijn verzekerd van een fantastische dag!

Flirtworkshop (Den Haag)

Wie geeft de beste knipoog en wie heeft de slechtste openingszin. Kom erachter tijdens deze hilarische, verfrissende workshop flirten.  De workshop is totaal niet ordinair en is echt bedoeld om de magie van het flirten te ontdekken. 

Jullie worden opgewacht door een echte Flirt expert. Om de ergste spanning weg te halen zullen er ook heerlijke welkomsdrankjes voor jullie klaar staan. Na een korte introductie zal de workshop beginnen. Met een kleine quiz, verschillende rollenspellen en verschillende weetjes en feiten vliegt de middag voor jullie voorbij bij met deze workshop.

0
0,0 rating
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Like and share it!

Geef een reactie